• +38637576100
  • RU
Бронирование

Рестораны и кафе

Atrij a'la carte

V mirnem in sproščujočem delu centra Term Zreče vas vabimo v restavracijo Atrij  A la carte, kjer za vas štiri krat letno popolnoma prenovimo jedilni list in z njegovo vsebino osrečimo še tako zahtevne goste. Vrhunska postrežba, nasveti naših vinskih svetovalcev in sladke kreacije naše slaščičarne so tako raznolike, da je vsak obisk svojevrstna izkušnja. Ponujamo hitra poslovna kosila kot tudi daljše degustacijske menije. Vse lokalno, vse sezonsko in vse dobro.

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete med 12:00 in 23:00.

Poslovna kosila že od 15 €
Degustacijski meni že od 20 €

Soba Vinia

Restavracija Vinia je majhna domača izba, kjer ponujamo vodene degustacije vina, delavnice za naše najmlajše goste, kateri se lahko preizkusijo v pripravi palačink ali mešanju brezalkoholnih cocktailov.

Majhne zaključene družbe lahko v Viniji najdejo svojo intimo ob poslovnem ali prijateljskem kosilu ali poslovnem sestanku.

 

Zreška klet / Unipub

Vabljeni v našo zreško klet, kjer vam lahko pripravimo vodene vinske degustacije slovenskih in tujih vin, poslovna kosila ali večerje ali privatna slavja do 20 oseb.

Restavracija ob bazenu

V restavracij vam ponujamo dnevno tri menije, bogat solatni bife in odlične pice iz polnovredne ali ajdove moke, katere obložimo po skritih hišnih recepturah.

Koča na bazenu

Senčna terasa, po kateri diši po žaru in oglju. Domači burgerji in druge jedi, ki se pripravljajo na pravem žaru z ogljem vas bodo prepričale, da se boste v naši koči na bazenu počutili kot na domačem pikniku. Starši lahko  sproščeno popijete pijačo, saj imate pogled na otroški kotiček ob bazenu, kjer se lahko zabavajo vaši otroci z našimi animatorji na bazenu.

Kavarna D

Vabljeni v hotelsko kavarno, v kateri lahko popijete odlične kave, se posladkate z domačimi tortami in drugimi sladicami  ali okrepčate z odličnimi prigrizki iz naše kuhinje. Umirjen prostor v atriju vas bo v poletnih dnevih ohladil in umiril. V večernih urah ste vabljeni na odlične cocktaile ali kozarec vrhunskega vina. Za tiste, ki prisegate na kvalitetna žganja, pa v kavarni ponujamo več kot trideset vrhunskih žganih pijač iz Slovenije in drugih delov sveta. Ob koncih tedna prirejamo klavirsko in plesno glasbo v živo.

Kavarna T

Ob zreškem parku, pred vhodom v bazenski del, vam v kavarni T že od jutra pripravljamo majhne prigrizke v obliki zajtrka za dober začetek dneva. Odlična kava in pravi čaji, več vrst vroče čokolade, pravi Grog in punč vas bodo greli v zimskih dnevih ob drsališču, ki ga odpiramo pozimi za vse tiste, ki se želite preizkusiti v hokeju ali elegantnem drsanju. Večere popestri DJ in svetlobni efekti.