• +38637576100
  • RU
Бронирование

Terme Zreče ponovno prejele prestižni Mednarodni akreditacijski standard AACI za zdravstvene ustanove

Terme Zreče, 6. 8. 2020
Mednarodni akreditacijski standard AACI, ki so ga Terme Zreče prvič prejele v letu 2017, z vnaprej pripravljenimi in objavljenimi standardi kakovosti in varnosti, zagotavlja prijazno, varno in urejeno delovno okolje ter visoko strokovno zdravstveno oskrbo. 

Njegove prednosti se kažejo v dvigu kakovosti in varnosti zdravstvene obravnave za paciente, sodelovanju vodstva, zdravstvenega ter drugega osebja v vseh delovnih procesih, rasti ugleda podjetja ter zaupanja pacientov in poslovnih partnerjev, krepitvi zadovoljstva z delom in ponosa zaposlenih ter v njihovemu osebnostnemu in profesionalnemu napredku. 

Barbara Soršak, izvršna direktorica Unitur d.o.o. je ob prejemu certifikata povedala: »Vesela in ponosna sem, da je zahtevna komisija ponovno prepoznala Terme Zreče kot zdravstveno ustanovo, katere temeljna zaveza je nenehno izboljševanje kakovosti in varnosti zdravstvene obravnave pacientov, saj le-to sovpada s strateškimi cilji našega podjetja. Podeljen akreditacijski standard razumem kot veliko odgovornost ter izraz zavezanosti Term Zreče k zdravemu in vitalnemu življenjskemu slogu, ki ga živimo in ponujamo. Ob tej priložnosti iskreno čestitam ekipi sodelavcev Medicinsko-rehabilitacijskega centra Term Zreče, ki z zagotavljanjem najzahtevnejših standardov za zdravstvene ustanove na svetu dviguje ugled podjetja ter skrbi za prijazno, varno in visoko strokovno zdravstveno oskrbo naših gostov.«

Pridobitev akreditacijskega standarda AACI seveda ne pomeni, da je projekt končan, temveč je uveden sistem, ki zahteva konstantno delo na področju vzdrževanja in izboljševanja sistema kakovosti in varnosti pacientov oz. gostov, ki hkrati predstavlja naš skupen nevidni kapital oziroma našo konkurenčno prednost.